martes, 7 de junio de 2011

etern


0.05. nit
No ens veurem més
00.05 nit
No ens veurem més
00.05
No et veuré més
00.05 nit
No em veuràs més
00.05
nit.

tanco els ulls. que no sé on vaig però sé que no vaig. se  que senfonsen totes les paraules que ara pugui escriure, que no van enlloc, que quedaran volant al vent que mhan promès que tarribaran, que mhan jurat que te les portarien, a tu. al silenci. al vent en blanc en forma de voiures a qui no escric mai. carta a la teva mirada i a l fil transparent que la junta amb la meva. carta al silenci i al buit, a lespai que queda entre nosaltres quan ens separa la pluja i les gotes de pluja i les gotes de les gotes de pluja.
carta en blanc i negre.
carta en jo.
carta al fosc. al vent. sento la platja. sento les onades al meu costat
sento que tu
que balla que el món queda en
RES
sento que crides
sento que plores
per res que no siguin onades
les sento
que vani que tornen
que ens recullen i ens empenyen a la sorra
sento que arribes
sento la sorra
sento la sorra
sento la sorra
sento els minuts
sents les onades
carta a les paraules que mai vaig escriure. carta als silencis. carta al no res.
carta al fosc. la teva mirada com un batec constant com un ara vaig i ara torno com un pum pum pum pum pum pum pum pum pum pum m'ofego
penso que ja no respiro i no sé què respiro ni com respiro si no queda aire aquí. sei no queda aigua aqui. si no queda mar aquí. si nmo hi ha el mar no hi ha mirades. no hi ha transparent. no hi ha aigua aquí.

punt i final a les meves mentides. punt i final al carnaval. t'estimo. suposo que sempre. suposo que el mar. suposo que dins l'aigua. et penso. ho faré em sembla que estigui on estigui i amb i amb i amb i sense i sense i sense aire. tremolo. tremola la `eva mà a l'escriure't aquestes paraules. a tu: a la teva mirada. a tu i al teu batec constant. a tu i a les onades.
vas i tornes
i tornes i tornes i tornes
em tornes
i te'n vas
i jo me'n vaig
i tu em tornes
em tornes
torna'm
vull cridar
m'ofego
et vull cridar
em sents?
et demano tots els favors concentrats en un únic segon, que sigui que tanquis els ulls i descansis.
negre
fosc
blanc
em demano trobar-te en aquesta mirada tancada. que els teus ulls i els meus ulls i els teus ulls i els meus ulls es trobin
es creuin
en aquest univers de partícules
de mirades
perdudes
tancades
en NEGRE
en fosc
en blancs
en pampallugues
en espurnes
en negre que ara serà claror. intensitat. brilles brilles brilles. serà un crit d'alerta serà un contacte entre les pells serà la teva i la meva pell en una serà el soroll del mar bategant les onades, acariciant-nos les mans. serà la teva mirada en la meva que em mantindrà ara viva fins a l'últim moment per després fondre'm en l'únivers i caure sobre teu en forma d'estrelles. caigui la teva nineta perduda, que ens trobarem en la foscor - els teus ulls. cau i cau més avall. cau per sota terra.
troba'm. no hi ha aigua
busca'm. no hi ha aire
hi sóc. em penso. no hi ha música només el mar.
adéu a la teva mirada fugaç quan ens toquem els peus per sota la taula. adéu a les mans entrellaçades quan ningú ens veu.
tanca els ulls quan llegeixis això. no hi ha paraules que valguin. serem les onades aterrant a la sorra.
només el teu silenci reflectit en els teus ulls. serem les onades. el nostre silenci
etern
dins el mar.

(escritura alla Sarah Kane).

1 comentario:

Bertran Romero Sala dijo...

el braç és l'onada que remena la sorra una i altra vegada com si volgués abraçar la platja. i també la teva mirada com un batec constant com un ara vaig i ara torno com un pum pum pum pum pum pum pum pum pum pum em tornes torna torno torna'm perquè no hi ha aire ni aigua ni sorra sinó platja