domingo, 1 de febrero de 2009

Infinites gotes de pluja.

La 3 ja feia més d'1 hora que s'esperava a l'estació de Sants. 1h i 17 minuts exactament. S'havia comprat 1 llibre del Quim Monzó, havia comprat 1 "Tokyo Cao", que li deia ella, i s'havia assegut a prendre's 1 cafè amb llet, en 1 d'aquests llocs tan típics de les estacions, que et claven 2 euros per dir "bona tarda". I ara s'esperava a la via 8. El tren va passar a les 19.39pm. Pensava que la 7 pujaria a Catalunya, però el tren va parar, la gent va pujar i baixar, i la 7 no hi era per enlloc. A la següent parada, Arc de Triomf, van arribar els altres. La 6 i la 2 venien eufòriques i amb motxilles i llibres i entrepans i un paraigua. La 7 va arribar amb elles. I el 4 també. 4 fa un petó a 3. 7 "s'espaxurra" ocupant un grup de 4 seients del tren. 4 Lectures interrompudes del Rei Lear. 6 i 3 i 7 escriuen frases al vidre entelat del vagó. I quan arriben 8.1 i 8.2 les esperen a l'estació. i 1 els espera al teatre. mengen 2 entrepans, 1 tallat, 1 copa de cava, 1 cafè amb llet, 2 vegetals i 2 fritos. i després beuen 8 cerveses i 2 cubates i ballen 26 cançons. i es mullen amb vint-i-cinc mil quatrecentes trenta tres gotes de pluja, i pensen que és molt tendre tenir 1 vida i viure cada moment per mil doscents vint-i-quatre. o això pensa 3. i els altres?


10 comentarios:

marina dijo...

7 pensa que 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8.1 i 8.2 són unes bones xifres per compartir 2 dies voltant a 3 bandes per les terres catalanes. 7 pensa també que li fa gràcia ser 7i que perquè 1 és 1? quin morru no?? jajaja

per últim 7 pensa que de l'u al vuit és molt, moltíssim, infinit i que és bonic això d'anar sumant i mullar-se de pluja un diumenge.

Anónimo dijo...

Sí, podré seguir-la una mica.
He rigut amb 8.1 i 8.2!

Fins demà? (és una broma?)

Pablo Fantasma dijo...

un q no està numerat opina q sí, q és molt tendre, i q mola com se multipliquen es números i com sa felicitat no deixa de ser una qüestió quasi matemàtica o no i queque bé q avança es text d número en número i lo q està clar és q 1x2 fan 3 si ni sumes un

Ausiàs Fons-Cortada dijo...

A 1 li agrada ser 1.

Anónimo dijo...

A un altre que tampoc està numerat li ha agradat la opinió de un que no està numerat i li ha fet gràcia reconèixer uns quants números tot i no conèixer-los tots. A i B són dins el llibre de'n Monzó (que és una referència molt adequada).

Anónimo dijo...

Està moolt contenta de la visita de tantes ovelles estimades al seu poblet!

Ha sigut un cap de setmana mullat, cultural, turístic... i sobretot rodó i que ha valgut molt la pena!

M'encanta com ho has descrit tot i també m'he partit del 8.1 i 8.2!!

petons! :)

Júlia dijo...

TITI

Júlia dijo...

fent proves, XD

Anónimo dijo...

també creu que és molt tendre tenir una vida i viure cada moment per mil doscents vint-i-quatre!!

sens dubte, la millor frase :)

Albert Lloreta dijo...

"nombres bonics" era un oxímoron fins aquest text