domingo, 24 de enero de 2010

Tra le nuvole




es fa estrany sentir-se lluny perquè el George Clooney aquí parla italià, perquè fa calor d'avions alhora que fred d'aigua gelada. Up in the air , o Tra le nuvole per mi, fa Hollywood total, però també hivern i núvols.  Fa lluny, al menys,  dels menús de 6 euros dels avions i del treure's el cinturó a la T1. i de cop , tornant a casa, el minúscul gest d'embolicar-se tot el coll i la cara fins el nas amb la bufanda i estirar-se el gorro cap als ulls, fa que se senti una mica més petita i congelada per fora i més ella i calentona per dins. Diu que se sent una mica lluny de la resta del món però alhora s'acosta a ella mateixa, no ho sap segur però té la impressió de voler molt més d'això i pensa en comprar-se un exprimidor de taronges extra-gran per poder aprofitar cada segon de fred que passa, omplint gots de suc amb els colors que surten de les parets i l'aigua del terra. Li sembla que puja i baixa ponts tot el dia, i fins i tot somia amb petits salts i una mica de por de relliscar. posa la lavatrice al despertar-se i quan estén veu per la finestra les plantes al balcó i pensa que viu en un món paral·lel fet d'aigua i  tasses de xocolata calenta que regalimen dels núvols i cauen sobre les cases convertint-les en petits palauets intocables, tots diferents. If you could only lay down your mind.


4 comentarios:

Abril dijo...

Encara he de veure la peli, te bona pinta. M'agrada aquest nou look del blog. Un petó desde la Barcelona que plou. :)

diurff dijo...

...perquè no m'envies alguna cosa que em recordi al fred que fa a fora una cafeteria mentre ets dins amb una tassa enorme de xocolata?

t'enyoro...

Platònica. Núria F dijo...

mola la paraula "lavatrice" i encara més "Tra le nuvole". Genial la nova imatge d'aquest gelat de macadàmia venecià.

:))

Roger dijo...

Para de renovar el format del blog!
Un dia hi entraré i estarà tant canviat que diré: "Ui perdó, m'he equivocat." i marxaré com qui s'equivoca d'habitació o despatx.

M'agrada que seguexis exprimint taronges sense parar.

Zóla?